Jeg mener, om man er nøye på å sjekke karbohydratinnholdet fra før av?:confused: jeg har et programm som kalles mat på data, her taster du inn matvarer som ligger i databasen for å se det fullstendige innholdet i måltidet.
Jeg har bare 7 kg igjen å ta av..
spiser rundt 20 karbs om dagen, er dette nok til å gå ned?
samtidig spiser jeg kun rent kjøtt, fisk, og smørsteker grønsaker ved siden av.;)
Hei,
Hvordan vet du at du spiser rundt 20 kh pr dag når du ikke veier maten? Mat på data gir deg jo ikke noe svar dersom du ikke veit hva de ulike ingrediensen veier.
Jeg veide i begynnelsen og noterte ned normale porsjoner lærte utrolig mye av det.
Lavkarbo er vektregulerende så man må ikke være i ketose for å oppnå vektreduksjon, ikke alle liker å leve ketogent. Definisjon på lavkarbo finner du her sammen med masse annen nyttig informasjon: Til alle nybegynnere på lavkarbo…
Jeg har aldri veid maten, og vil vel ikke tro de fleste trenger å gjøre det hvis de spiser rigktig mat heller. Hvis ikke du går ned noe mer kan du jo prøve det. Det kan jo også være at du er en av oss som ikke kan hive i seg 4000 kalorier om dagen og gå ned, så om vekten stopper opp er jo det også noe du kan vurdere på mat på data.
Det er vel ingen som MÅ veie maten sin, men det er greit for å faktisk vite hvor mange karber man spiser og for å vite hvor mye feks 100g blomkål er. Spesielt i begynnelsen, ved et platå eller for å sjekke at man faktisk får riktig mengde hvis man har sluttet å veie.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.