Er det noen som vet om det er lurt med kjøttdeig på induksjon? Jeg fikk så innmari lyst på taco-salat, så i dag hadde jeg det til lunsj. Da brukte jeg vanlig kjøttdeig, pluss bittelitt taco-saus, fra Eldorado. De har minst karboer i seg.
Jeg måler ikke hvor mye kjøtt/fisk jeg bruker, men har lagt det til en vane at jeg måler opp de grønnsakene jeg skal ha til neste dag, pluss at jeg lager en salat som jeg har til lunsj, kvelden før. Da slipper jeg å tenke så mye på hvor mye det er jeg skal spise i løpet av en dag.
Og en smule MUK, men ikke på langt nær så mye som i kyllingkjøttdeig ... Hurr ...
Farsemat har man lov til å spe ut med opp til 6%, og tro at produsentene benytter seg av det ;). Men så lenge det er DEIG så er det bare kjøtt. Ok, kankje litt salt, og vannet er som regel fra kjøttet. Jeg tror ikke det er lov å pumpe særlig mye væske i kjøtt i Norge, ikke som f.eks de virkelig billige kyllingfiletene i Sverige, som fiser sammen til halv størrelse og etterlater en masse væske. Jeg tror det har med regler i Norge om at det gjør det vanskeligere å teste kjøttet for bakterier.
Okei, det skal være trygt ja. Har sett etter den i butikken selv, men ikke funnet.
Men jeg krydrer med spisskummen, paprika, hvitløkskrydder, chilikrydder og litt av ditt og datt etter humør og det fungerer kjempefint for meg.
topp! da fikk jeg også svar på det jeg lurte på :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.