Sukkeret bytter du ut med f. eks natreen/splenda eller annen sukker erstattende middel som er lov på ketolyse/lavkarbo. Eg kommer selv til å prøve flytende natreen.
Garnering
Revet sjokolade evt. Bringebær
Mos bærene med en gaffel.
Skill plommen fra eggehviten.
Visp eggehviten stiv. Tilsett halvparten av sukkeret og visp enda litt til.
Visp eggeplommene og resten av sukkeret. Visp røren tykk. Bland i de moste bringebærene. Tilsett fløte og vend røren forsiktig ned i eggehvitene.
Hell røren i en kakeform
Frys i 3-4 timer. Garner med revet sjokolade og evt. Bringebær.
Uki, så da er det bare å bytte sjokolade da :) Men, sjokoladen skal det bare raspes litt av å ha på toppen :) så det ville ikke vært så mye utav den :) Men takk :)
Om du bare skal raspe litt på toppen, så er 70 eller 86% sjokolade bedre på smak, og jeg kan tenke meg at det er nok med 20g på denne iskaka.
Bringebæriskake er nammenam, for friskere smak kan man ha i halvparten av fløta og erstattet med creme fraiche. Og husk at den bør stå fremme lenge og tempereres før servering, ellers blir den knallhard.
tusen takk for hjelp og svar :-) er litt ny i gamet :P
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.