< Tilbake til oversikten

Brunsaus av glutenmel

#1

Kanutten sa for siden:

Lagde brunsaus i dag. Av glutenmel.. :sikle:

Den ble helt som vanlig brunsaus.. :ja: Eneste forskjellen var at melet ble brunt mye fortere enn med vanlig hvetemel slik at man må bruke svakere varme..

Smaken var den samme, det samme med konsistensen. :D


#2

Areola sa for siden:

For oss som vokste opp med brunsaus fra pose, kan du legge inn en "how-to" også...? :)


#3

Idamor sa for siden:

Går ut fra at Kanutten gjorde det på samme måte som jeg gjorde før med hvetemel.
Smelt smør i en kjele, bland inn mel, så det blir en jevn "grøt" liksom. La denne blandingen brune seg litt, slik at du får vekk litt av melsmaken. Spe med væske... Og til sett det du ellers ville hatt oppi.


#4

Areola sa for siden:

Ikke verre, nei :)
Tusen takk!


#5

Idamor sa for siden:

Bare hyggelig :-)


#6

MinAlma sa for siden:

Er det ikke for mye karber i glutenmel for oss på Ketolyse da?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.