< Tilbake til oversikten

Frossent kjøtt

#1

Øystein sa for siden:

Hvor lenge kan kjøtt ligge i frysen?

Har en del fårikål kjøtt og ei juleribbe fra fjorårets sesong. Fårekjøttet var best før 02.10.2009 og alt var ferskt før det havna i frysen.

Det ligger i frysedelen til et kombiskap, mener det er -18 grader der inne.


#2

TrillTrall sa for siden:

Tin det i kjøleskapet over natta og se hvordan det ser ut og om det lukter bra. Ser det bra ut og lukter som det skal er det nok ingen fare med å spise det. Om det er litt "slimete" utenpå og/eller lukter surt/mystisk går det rett i søpla.


#3

Øystein sa for siden:

Takk!

Fant denne. Er det noe håp for ribba da? Er litt skeptisk til dårlig mat.


#4

Kitt sa for siden:

Tin den, følg retningslinjene over ang lukt/utseende, mariner den godt i BBQ- saus, grill på indirekte varme-> megagod middag!!!:sikle::sikle::sikle:

(Vår hadde ligget 3 år i fryseren:o)


#5

Øystein sa for siden:

Da prøver jeg det ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.