< Tilbake til oversikten

Beregning av kh-innhold?

#1

boca sa for siden:

Bakte et brød jeg fant her inne, og prøver å regne ut kh innhold.

Dette var i:

3 egg - 0,9 kh per 100g
75 g kremost - 3,2 kh per 100 g
1/2 dl fløte - 29 kh per 100 gram
110 g finmalte solsikkekjerner - 13 kh per 100g
1 ss fiberhusk - 0 kh
1/2 ts bakepulver - Fant ikke noe.
1 ts seltin - Fant ikke noe.

Jeg delte det i 12 brødskiver, kom fram til totalt kh innhold på 20,55 kh, dvs. 1,7 kh per skive.

Har jeg regnet rett eller feil? Er ikke så god på dette ennå, og dette er et brød jeg vil lage mer av (smakte faktisk som brød!) :D


#2

Gracella sa for siden:

Et kjapt hoderegningsoverslag sier meg at du har regnet rett. :)


#3

boca sa for siden:

Det er bra :)
Da får jeg det faktisk til ikke verst! ;)


#4

Gracella sa for siden:

Noen gang er ting lettere enn man tror ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.