< Tilbake til oversikten

Muffins med forskjellige smaker

#1

mamma87 sa for siden:

CA Oppskrift:
1pose mandler(250g)
5egg
sukrin etter ønske
vaniljeessens
1boks cottage cheese
1-2 dl kokosmel
litt vann/fløte

Slik kan du gjøre det:
Knus mandlene i en blender o.l til mel
pisk eggene og sukrinen til eggedosis
(eller dropp det hvis du er like utolmodig som meg)
mos bort klumpene i cc-tilsett vann eller fløte
bland alt forsiktig hvis du har laget eggedosis(hvis ikke er det ikke så nøye)

Stek på 180 grader ca 20-30min

Man kan lage de uten fyll eller tilsette for eks. kakao,sukkerfri sjokolade biter,kakao,bær++

Her har jeg laget 1 med blåbær og 1 med bringebær

her har vi 4 naturell, og 6 som er tilsatt ulike smaker.

Alle var gode, og de uten tilsatt smak er veldig gode med smør og sukrin!

ps: De var best dagen etterpå etter å vært i kjøleskapet, da var de fastere og kom lettere ut av formen:)


#2

Iset sa for siden:

Oj digg! Jeg må bare få fatt i kokosmel først. Må sjekke i helsekosten her.


#3

The Cat sa for siden:

OMG, disse så kjempegode ut, og ikke umulige å få til!!


#4

The Cat sa for siden:

Hmm, hvor mange karber er det i en sånn, tro???
Tok en grovregning, og kommer til sånn opp mot 40 karber for hele røra...kan det stemme?


#5

mamma87 sa for siden:

vet ikke, jeg har ikke regna..


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.