< Tilbake til oversikten

Kan jeg bruke bakemix istedenfor soyaprotein i brødbaking?

#1

chikelu420 sa for siden:

Dette er altså det store spm mitt da jeg tenkte å bake brød i kveld (brødet til naboen til torkel, tror jeg det het) :)


#2

Kitt sa for siden:

Bør gå helt fint!:)


#3

chikelu420 sa for siden:

Så bra! Tusen takk for raskt svar :)


#4

SiljeG sa for siden:

hvor får man tak i soya protein?


#5

Kitt sa for siden:

Det kan du kjøpe på helsekosten. Jeg bruker denne:


#6

chikelu420 sa for siden:

Jeg har en boks med soya-protein, men den smaker så salt og ekkelt. Kan man evt ta litt soyaprotein og litt bakemix?


#7

Kitt sa for siden:

I mange oppskrifter er det litt av hvert, så det kan du helt sikkert!:)


#8

SiljeG sa for siden:

da har jeg kjøpt soya protein. men det står muscle recover på den, har jeg kjøpt feil? hvis jeg ska bruke den til " baking "?


#9

Kitt sa for siden:

Har null peil på soya protein annet enn den jeg selv bruker. Så har du ikke kjøpt den samme, vet jeg ikke.
Men det er jo vanligvis til muskelbygging i forbinelse med trening man bruker sånt.
Er det soya proteiner med lite karber( mindre enn 2g) så kan den helt sikkert brukes!:)


#10

SiljeG sa for siden:

Oki... da er den nok riktig.. ble no pannekaker ut av det.. per 30 gram er det 0.1 karb..:)


#11

SiljeG sa for siden:

og den er helt lik på den på bildet ditt, bare litt nyere utgave:)


#12

Photobscura sa for siden:

Du klarer deg helt fint uten soyaprotein til brødbaking. Søk på f.eks Nannahs brødoppskrifter, eller Lollypops sitt perfekte ketolysebrød. Særs lite spesialingredienser.
Jeg er ikke fan av soya :cool:.


#13

SiljeG sa for siden:

OKi..:) Tusen takk.. får prøve meg litt fram..


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.