bmf sa for siden:
Gikk inn på butikken i dag med ett ønske om å prøve blomkålris, så kom jeg på dette from the top of my head, ble veldig godt, så jeg tenkte jeg skulle poste det her på lavkarbo.no Vet ikke hvor manke KH det er i denne retten, men jeg mener på att den er lavkarbo. Kan legge ut bilde senere.
Fylt Paprika Med Blomkålris Og Tandorisaus
3 Mellomstore paprika med ønsket farge
1 Pakke karbonadedeig
1 Pakke Filadelfiaost
1 Gul løk
1/2 ts chilipulver (eller mer om ønskelig)
2 klyper maldon havsalt
1 1/2 ts spisskummen
1 ts malt svart pepper
2 ts paprikapulver
1 ts pizzakrydder(det i form av tørket knuste urter)
1 ss olje
Sett ovnen på 225C.Hakk opp løken, brun karbonadedeigen og tilsett løken og krydderet. Bland inn Filadelfiaosten og oljen.Bland det godt sammen.Skjer av toppen på Paprikaene og røsk ut det som er inni. Skjer også av en liten bit på undersiden slik at de står støtt. Fyll Paprikaene med blandingen og sett på "lokkene". Sett i en ildfast form og inn i ovnen. Stek i 25-30 min.
1 Blomkålhode
2 store Sjampinjonger(Ferske)
3-4 Vårløk
1 stk god klatt med smør
1 ts malt sort pepper
Rasp opp blomkålhode, skjer soppen i små terninger og skjer opp vårløken i småbiter.Stek blomkål,sopp,vårløk og smør i 3-4 min, og tilsett pepper.
1 pakke TORO Tandorisaus
Lag som henvist på pakken.