< Tilbake til oversikten

Fylt paprika med blomkålris og tandoorisaus

#1

bmf sa for siden:

Gikk inn på butikken i dag med ett ønske om å prøve blomkålris, så kom jeg på dette from the top of my head, ble veldig godt, så jeg tenkte jeg skulle poste det her på lavkarbo.no Vet ikke hvor manke KH det er i denne retten, men jeg mener på att den er lavkarbo. Kan legge ut bilde senere.

Fylt Paprika Med Blomkålris Og Tandorisaus

3 Mellomstore paprika med ønsket farge
1 Pakke karbonadedeig
1 Pakke Filadelfiaost
1 Gul løk
1/2 ts chilipulver (eller mer om ønskelig)
2 klyper maldon havsalt
1 1/2 ts spisskummen
1 ts malt svart pepper
2 ts paprikapulver
1 ts pizzakrydder(det i form av tørket knuste urter)
1 ss olje

Sett ovnen på 225C.Hakk opp løken, brun karbonadedeigen og tilsett løken og krydderet. Bland inn Filadelfiaosten og oljen.Bland det godt sammen.Skjer av toppen på Paprikaene og røsk ut det som er inni. Skjer også av en liten bit på undersiden slik at de står støtt. Fyll Paprikaene med blandingen og sett på "lokkene". Sett i en ildfast form og inn i ovnen. Stek i 25-30 min.

1 Blomkålhode
2 store Sjampinjonger(Ferske)
3-4 Vårløk
1 stk god klatt med smør
1 ts malt sort pepper

Rasp opp blomkålhode, skjer soppen i små terninger og skjer opp vårløken i småbiter.Stek blomkål,sopp,vårløk og smør i 3-4 min, og tilsett pepper.

1 pakke TORO Tandorisaus
Lag som henvist på pakken.


#2

Kira71 sa for siden:

Det høre godt ut, det må jeg prøve :-) Noen tips: Går en på LCHF er det lurt å bruke kjøttdeig i stedet for karbonadedeig, det gir mer fett. Tandorisausen har 5,5 karber per 100 gram ferdig tilberedet med lettrømme, som det står i oppskriften. Bruk vanlig rømme i stedet, og pass på å ikke ta for mye saus hvis du teller karbohydrater. Men det er kanskje ikke nødvendig å ha så mye på? Dette skal jeg prøve neste gang jeg har gjester og skal lage noe litt lekkert!


#3

Nannah sa for siden:

Høres veldig godt ut dette, ja:)

Om du deler paprikene i to halve på langs så kan du strø ost over og får en god stekeskorpe:sikle:
Tror jeg hadde droppa Torosausen jeg, laget min egen isteden...da sparer du karber!


#4

Clockwork sa for siden:

Mens vi er inne på det, noen som har en bra oppskrift på tandoori\tikka masala sauser? Prøvde meg med Creme Fraiche og Tandoorikrydder for en stund siden, det ble ikke det heeeelt store altså.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.