< Tilbake til oversikten

Splenda og telling av karbohydrater?

#1

manne sa for siden:

Jeg skrev først i en gammel tråd, men det kan virke som om folk ikke leser gamle tråder så da starter jeg en ny... (om ingen har svart fordi de ikke gadd beklager jeg at jeg startet enda en tråd ... :rolleyes: )

Tråden omhandlet Splenda og Torkil svarte følgende;

Vil dette si at jeg ikke trenger å regne med karbohydratene i Splenda når jeg regner karb-innholdet i oppskriftene mine?

Håper noen vet... :)


#2

Kitt sa for siden:

Trodde det var poenget med sucralose, jeg?:confused:
Det var jo det de søtet Cola Light med en periode og det var da ikke karber i den!:p


#3

nellie sa for siden:

Hmm. jeg har alltid tella med splendakarboene. Spent på svar.


#4

Kitt sa for siden:

Her står det at sucralose går uforandret gjennom kroppen, altså 0 nett karber!


#5

nellie sa for siden:

Så fint æ:D Har alltid trodd at splenda var greit fordi at det er så søtt i forhold til lignende volum/mengde sukker


#6

xtra sa for siden:

Det står mye nyttig i denne tråden om hvilke søtstoffer som er ok og ikke.


#7

manne sa for siden:

Da tror jeg at jeg har bestemt meg for å la Splenda telle som 1 karb totalt i oppskriftene...sånn for å være på den sikre siden.

Til nå har jeg veid og styrt for å finne ut...for det står jo på esken hvor mye det er pr 100gr...

Takk for svar! :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.