Er ny her.Å starter med å dele denne brødoppskriften jeg bruker, med dere :)
1 beger cottage chees
5 egg
1/2 dl rapsolje
blitzes med stavmikser.
bland i :
3 ts bakepulver
1 ts salt (kan sløyfes)
2 ts fiber husk
60 gram kruskakli
4 ss glutenmel (TORO)
Bland i så mye og hvilke som helst frø du liker,Til brøde"deigen" er fast.
(jeg synes det er best med linfrø,sesamfrø og solsikkekjerner )
La stå i ca 15 min.Bruk 15bakepapir i brødformen og stek brødet på 180 grader i 25 min.Skru ned varmen til 150 grader i 40 min .ta ut brødet av formen og bakepapiret og stek på rist på 180 grader i 15-20 min
Som er det helt motsatte av glutenmel og stappfullt av karbohydrater. Glutenmel består bare av gluten og inneholder ikke karber (ikke i noen særlig grad i alle fall) og selges på helsekosten.
å da regner jeg ikke med frøene jeg bruker altså ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.