< Tilbake til oversikten

Tørrfisk

#1

bmf sa for siden:

Tørrfisk er glimrandes snacks for dei som liker det. Bakdelen er att det er ganske dyrt, så då kan ein lage det sjølv:

Ta fisk i 500g størrelse(torsk er aller best), legg dei i sjøvatn i eit par dagar. Heng dei opp ein plass der ettermiddags sola og vinden tar godt.
Der skal den henge til den er knusktørr. Så er det berre å nyte smaken av rein norsk natur. Og sunt er det og.


#2

Kakemonster sa for siden:

åååå tørrfisk er knallgodt. Har akkurat fått noen pakker fra Island.
Super digg med smør på :D


#3

wevi sa for siden:

Ja jeg har vært hjemme i finnmark i sommer og hamstra tørrfisk fra mamma sitt lager. Med masse smør på! :)


#4

Furine sa for siden:

Tørrfisk er godt, ja! :ja: Hyse er til og med enda betre enn torsk! :)


#5

wevi sa for siden:

Ja hyse er god tørka. Onkelen min sverger også til brosme. Skal visstnok være enestående tørrfesk. Har ikke smakt selv enda..


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.