
Qvanti sa for siden:
Jeg er en såkalt nybegynner på lavkarbo, men har fått med meg litt av hva det innebærer.
Er dette en ok middagsrett (serverte den i dag)?
400 gram kyllingkjøttdeig
3-4 skiver aubergine
5-6 skiver squash
en halv rød paprika
diverse krydder (hvitløkskrydder, chicken&steak og kyllingkrydder)
Stekte dette sammen i panna i en del olivenolje. Etter at alt var gjennomstekt tilsatte jeg en ss creme fraiche og litt fløte som jeg kokte litt før jeg serverte.. Dattera mi fikk i tillegg en fullkornspita (ja, jeg vet det ikke er lavkarbo ;))
Jeg kunne selvfølgelig også servert det sammen med litt grønn salat, men ble god og mett etter dette måltidet. Hva syns dere "eksperter" om sammensetningen? Ble det riktig, eller helt feil? Er det noe jeg kunne gjort annerledes eller lagt til/fjernet?
På forhånd takk for svar :)