< Tilbake til oversikten

Omelett i form (med bilder)

#1

Makronella sa for siden:


Jeg har hatt 5 ferdige sommerkoteletter liggende i kjøleskapet et par dager og det var på tide å få brukt de. Virker ikke soim noen er fristet på gjenoppvarmete koteletter så noe må gjøres.

Jeg kutter de enkelt opp i terninger før de og kuttet purre legges i en stor rund silkionform.
[CENTER][/CENTER]

Ost drysses over.
[CENTER][/CENTER]

Deretter mikser jeg sammen ti egg som helles over det hele og blades ned i innholdet i formen. Stekes midt i oven på 200 grader i 15 - 20min
[CENTER][/CENTER]

En stor og grei omelett, kan deles i biter og oppbevares i kjøleskapet.

Tidligere har jeg postet oppskrift på pai , dette er ganske likt, men her er det kun egg som er over fyllet. Det blir litt mindre mat i en slik omelett som dette, men er like god. Lett å ta til om en har noen stykker liggende i kjøleskapet.


#2

Muff-muff sa for siden:

Ser kjempegodt ut. Tror jeg skal slenge sammen en slik en i løpet av dagen en gang. Trenger litt lavterskel-mat som er lett å spise med baby på tre måneder :)


#3

bærrgen sa for siden:

Nam, denne skal jeg lage ikveld :)


#4

Ferskenbeinet sa for siden:

Hvor lenge holder en omelett seg i kjøleskap?


#5

lady jaja sa for siden:

kjempegod ide til helgen. Skal prøves!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.