torgn sa for siden:
Finnes det noen oppskrift på sursøt saus som ikke inneholder for mye karber? F.eks. szechuan. Noen som veit?
torgn sa for siden:
Finnes det noen oppskrift på sursøt saus som ikke inneholder for mye karber? F.eks. szechuan. Noen som veit?
CarbKillinKelly sa for siden:
her er noen linker jeg fant på google men har ikke prøvd sausene selv:
lowcarbdiets.about.com/od/saucesandmarinades/r/szechuanmarinad.htm
www.lowcarbfriends.com/recipereview/showproduct.php/product/4045/sort/8/cat/all/page/1
Lykke til!
ada-emilie sa for siden:
Sursøt saus: (må gjøres om til lavkarbo)
1 ½ dl hønsebuljong (utblandet)
1 ss maisenna
3 ss sukker
3 ss soyasaus
1 ½ ss eddik
3 ss tomatpuré
nr to:
3 ss soyasaus
1 dl ananasjuice
1 dl hønsebuljong (utblandet)
2 ½ ss tomatpuré
1 ½ ts maisennamel
1 ss vineddik
1 ss sukker
Disse to var beregnet til kylling.
Neste er til lam.
Sursøt løk- og persillesaus:
4 dl kjøttkraft
½ løk
½ bunt persille
1 ts sennep
2 ts maisennamel eller 3 ss Maisennajevner
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss eddik
2 ts sukker
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.