< Tilbake til oversikten

Sukker

#1

Bluwari sa for siden:

er dere flinke å gjøre om "vanlige" kakeoppskrifter mm, til lavkarbo kaker? Er dette helt mulig om oppskriftene inneholder f eks 150g sukker, mel og melis?
Er det fullstendig mulig å erstatte sukker med splenda?

Eks enkel muffinsoppskrift: 3 egg, 100g smør, 150 g sukker, 150 g hvetemel, 1 ts bakepulver.

(kan man bruke 150 splenda, og 150g kokosmel?)

Hvilke titler er utgitt på lavkarbo/ketose mat og oppskrifter?


#2

Trulte67 sa for siden:

sukker har jeg mange års erfaring i å bytte ut, og du må alltid tilsette mindre strøsuketter enn det skal være sukker, ellers får du ekkel bismak.


#3

Photobscura sa for siden:

Det er haugevis av muffinsoppskrifter på forumet :)
Bare se her, f.eks!


#4

Alkazelters sa for siden:

Ikke bruk 150 gram splenda. Splenda veier en tiendel av hva sukker veier, og søter omtrent like mye i samme mengde (1dl splenda søter like mye som 1 dl sukker, men veier bare en tiendel)


#5

Bluwari sa for siden:

takk for svar :) herlig å lese så mange flotte oppskrifter :) takk!


#6

Trulte67 sa for siden:

jeg bytter aldri 1 dl sukker med 1 dl strøsuketter, det gir bismak, synes jeg, så med kunstig søtning må man søte mindre enn med sukker.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.