er dere flinke å gjøre om "vanlige" kakeoppskrifter mm, til lavkarbo kaker? Er dette helt mulig om oppskriftene inneholder f eks 150g sukker, mel og melis?
Er det fullstendig mulig å erstatte sukker med splenda?
Eks enkel muffinsoppskrift: 3 egg, 100g smør, 150 g sukker, 150 g hvetemel, 1 ts bakepulver.
(kan man bruke 150 splenda, og 150g kokosmel?)
Hvilke titler er utgitt på lavkarbo/ketose mat og oppskrifter?
Ikke bruk 150 gram splenda. Splenda veier en tiendel av hva sukker veier, og søter omtrent like mye i samme mengde (1dl splenda søter like mye som 1 dl sukker, men veier bare en tiendel)
jeg bytter aldri 1 dl sukker med 1 dl strøsuketter, det gir bismak, synes jeg, så med kunstig søtning må man søte mindre enn med sukker.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.