Jeg er litt for ofte stresset og bekymret, må bli litt flinkere til og se ting i perspektiv, tror nok dette er noe flere enn meg trenger og tenke på:rolleyes:
Og da ikke bare for Alzheimersfaren sin del når vi blir gamle, men for generelt velvære og helse sin del:snill:
Du kan bruke karry til både kjøtt, fisk og skalldyr.
Ha i en ss karry eller to i det smeltede smøret i stekepanna (da kommer karrysmaken til sin rett)Stek hva det skulle være av strimler av kylling, svin, lam eller reker(må ikke varmes for lenge-blir seige-stek grønnsakene i karryen og ha i rekene til slutt) og bland med masse grønnsaker og surr det i litt rømme eller yoghurt feks...:D
Det hørtes rett og slett utrolig godt ut Anne, må prøve den en dag:sikle: :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.