< Tilbake til oversikten

Søtningsmiddel? Hva er bra og hva er ikke?

#1

trude.lutt sa for siden:

Er en jungel der ute.... Ikke lett å finne ut hvilket merke man bør kjøpe. Kan noen hjelpe meg?:confused:


#2

trude.lutt sa for siden:

Fant en bra side, så trenger ikke svar! Men gjerne erfaringer!


#3

sistegang sa for siden:

Link til den siden er du snill - jeg er og forvirra når det gjelder det der.


#4

trude.lutt sa for siden:

Stevia tråden som er klistret på denne siden! Der er det mange linker!


#5

Yrla sa for siden:

Stevia, sukrin, tagatose, disse er sunnest. Suketter er lavkarbo men ikke så bra da, men dosering har jo noe å si også. Splenda har litt karbo. Tagatose også, men mindre enn sukker og lav GI.Sukrin er mye brukt her inne. Sukrin melis er fin til baking.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.