< Tilbake til oversikten

Fiskekaker av frossenfisk

#1

Zincite sa for siden:

Går det an å lage fiskekaker av fisk som har vært frossen :confused:

Har funnet en oppskrift jeg har lyst å prøve med krabbesaus :) men har en liten stemme i bakhodet som sier at fiskemat må lages av fersk fisk.


#2

Gerd sa for siden:

Ja jeg bruker frossen laks når jeg lager laksekaker i vertfall :ja:


#3

Zincite sa for siden:

Tusen takk Gerd, da prøver jeg en dag :)


#4

nellie sa for siden:

jeg lager også alltid lakse- og ørretburgere av frossenfisk:)


#5

Zincite sa for siden:

Da var det nok bare en idé jeg har laget meg selv en gang. Takk for at dere deler av deres erfaring.
I alle fall er det kjøpt inn litt av hvert nå - så er det bare å teste :)


#6

Kitt sa for siden:

Har laget fiskekaker etc av både fersk og frossen og oppdaget egentlig ingen forskjell, men...
om du feks vil lage gravlaks/ørret SKAL fisken være fersk!:)


#7

Hamster59 sa for siden:

Det går veldig godt an å lage fiskekaker av frossenfisk. Fint å lage i foodprosessor. Anbefaler å ikke lage så stor posjon, bare så mye som vil bli spist i løpet av 2-3 dager. Særlig seikaker er best nylaga, hvis de fryses igjen blir de litt "korte" som vi kaller det, dvs ikke så saftige.


#8

hugsoere sa for siden:

Det går fint å lage fiskeburger/fiskekaker/fiskeboller av frossenfisk. Bare husk. Bruk det vannet som tiner av fisken. Det er der stivelsen er og dermed ramler ikke resultatet så fort fra hverandre etter steking/koking.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.