
Zincite sa for siden:
Går det an å lage fiskekaker av fisk som har vært frossen :confused:
Har funnet en oppskrift jeg har lyst å prøve med krabbesaus :) men har en liten stemme i bakhodet som sier at fiskemat må lages av fersk fisk.
Zincite sa for siden:
Går det an å lage fiskekaker av fisk som har vært frossen :confused:
Har funnet en oppskrift jeg har lyst å prøve med krabbesaus :) men har en liten stemme i bakhodet som sier at fiskemat må lages av fersk fisk.
Gerd sa for siden:
Ja jeg bruker frossen laks når jeg lager laksekaker i vertfall :ja:
Zincite sa for siden:
Tusen takk Gerd, da prøver jeg en dag :)
nellie sa for siden:
jeg lager også alltid lakse- og ørretburgere av frossenfisk:)
Zincite sa for siden:
Da var det nok bare en idé jeg har laget meg selv en gang. Takk for at dere deler av deres erfaring.
I alle fall er det kjøpt inn litt av hvert nå - så er det bare å teste :)
Kitt sa for siden:
Har laget fiskekaker etc av både fersk og frossen og oppdaget egentlig ingen forskjell, men...
om du feks vil lage gravlaks/ørret SKAL fisken være fersk!:)
Hamster59 sa for siden:
Det går veldig godt an å lage fiskekaker av frossenfisk. Fint å lage i foodprosessor. Anbefaler å ikke lage så stor posjon, bare så mye som vil bli spist i løpet av 2-3 dager. Særlig seikaker er best nylaga, hvis de fryses igjen blir de litt "korte" som vi kaller det, dvs ikke så saftige.
hugsoere sa for siden:
Det går fint å lage fiskeburger/fiskekaker/fiskeboller av frossenfisk. Bare husk. Bruk det vannet som tiner av fisken. Det er der stivelsen er og dermed ramler ikke resultatet så fort fra hverandre etter steking/koking.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.