< Tilbake til oversikten

Gratinert kylling i form med tomat & urter

#1

torgn sa for siden:

Bland 1 ss Sojhamel og 1/4 ts JBKM og 1 ss smør i en kasserolle. Tilsett 1 boks hakkede tomater (jeg brukte med hvitløk og oregano), 1 dl vann, 1 dl fløte. 2 ss tomatpurrè, 1-2 blokker med Toro kyllingbuljong. Hakket persille, rosmarin, timian og litt hvitløk. La sausen koke i 5 minutter. Hell den over i en ildfast form.

Skjær 400 gr kyllingfilet i små serveringsstykker og krydre med salt og pepper. Stek dem i noen minutter. Legg stykkene i sausen og strø ost over.
Gratiner retten i ca 10 min ved 225 grader.

Jeg serverte en blandingssalat med ruccola (må ha ruccola i salaten).


#2

Trh_1977 sa for siden:

Dette hørtes jo veldig godt ut!


#3

quebec sa for siden:

:sikle:


#4

kaya86 sa for siden:

Bare et lite spørsmål;)
Er helt ny på lavkarbo og fant oppskriften din som ser veldig god ut!
Men hva er JBKM en forkortelse for?

Hilsen nyskjerrig


#5

torgn sa for siden:

Johannes Brød Kjerne Mel .... fås kjøpt i helseksotforretning. Fungerer som tykningsmiddel ala maizenna


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.