hoppetussa sa for siden:
I min lavkarbo bok,står det nemlig at man skal unngå den,da den inneholder med KH enn vanlig ost...så igjen; confused :(
er det kansje i oppstartfasen det menes?
hoppetussa sa for siden:
I min lavkarbo bok,står det nemlig at man skal unngå den,da den inneholder med KH enn vanlig ost...så igjen; confused :(
er det kansje i oppstartfasen det menes?
Cherry sa for siden:
CC har bare 1,9 gram karb pr hundre gram om jeg ikke tar feil. Tine sin norske versjon altså. Spiser du CC i USA må du være påpasselig. De verste typene har 11 karber og de minst karbofiendtlige har ca 3.
CC er i tillegg en ferskost og kan oppleves som en vektstopper for mange.
Iset sa for siden:
Er det Atkins du er på? Jeg ble litt usikker siden du ikke skriver hvilken bok det er og ikke har lagt spørsmålet på Atkins-forumet. Men jeg vet at i Atkins-boka står det at man skal unngå CC i induksjonsfasen ja, de første 14 dagene. Jeg er litt usikker på hvorfor, men om det stemmer det som Cherry over her sier så kan jo det forklare endel.
Cherry sa for siden:
Jeg spurte om akkurat dette på forum på atkins.com, og hun ekspertdama skrev at det var hovedsakelig pga. karbohydratene og at de jo hadde gått ut fra amerikansk CC...naturlig nok :p. I tillegg er visstnok ikke ost tillatt de første 14 dagene, stemmer det?? Eller var det bare ferskost? Husker ikke helt;)
Så kunne man, når man skulle gå over i fasene, introdusere en og en matvare for å se kroppens reaksjon på disse.
MEN, teknisk sett er jo ikke CC optimalt på lavkarbo ettersom det er riiimelig magert, uansett. Den som liker og tåler det kan vel spise det, de andre kan jo la være ;)
hoppetussa sa for siden:
Jeg prøver nå bare å kutte ned på karbo. Så da er jeg vel på en lavkarbo kur? ;)
men ang.cottage cheese igjen,- ja,det er nok fordi den er en fersk-ost....
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.