Å hvis man ikke liker like mye ostesmak, så er mozarella et veldig fint alternativ til 4 oster :) syns den blir litt mer "krem-aktig" med mozarella også...:) Men mer karber med det da...
hmm utrolig godt.:D Jeg bruker det mye selv, Har i tillegg gjerne spøstekt sjaminjong oppi og gjerne litt brokkoli. I helgene tilsetter jeg og aspargestopper :o)) Nydelig:D. Som krydder bruker jeg Forest Blend fra Santa MAria. Den passer utrolig godt til fløte retter. Til og med mannen kutter potetene når jeg servere dette.
oi, det hørtes faktisk utrolig digg ut!! :) Har faktisk ikke tenkt så mye over å eksperimentere med denne, for jeg liker den så godt som den er.....men tror nok jeg skal prøve litt tips i morgen gitt ;) takk skal du ha :)
Denne skal prøves i kveld! Bare et spørsmål.. hvordan er denne å varme opp? Og hvor mye er en pakke bacon? Er det skivet du mener, eller stykke? Høres forøvrig nydelig ut!
kan ikke være mye, du får karbs fra fløten og blomkål...og løk?:confused:
resten er vel null karbs.....håper jeg så inderlig, for hvis så er så er det lite karbs i denne retten......spiser man alt alene...eller deler man :cool:
:eek::eek::eek: 4 DAGER:eek: det tror ikke jeg at jeg klarer å få til...prøvde ut ostelasagnen og vops....så var den borte, men den var jo bare knallgod:o
Hmm.. Jeg prøvde denne i går. Og mens smaken var upåklagelig så ble konsistensen helt feil. For mens fløte og ost vanligvis blir ostesaus så ble det nå klumper med smeltet ost i fløte. Vet ikke om det er den 4-oster blandingen som gjorde det, det at jeg ikke fikk rørt så voldsomt mye på grunn av blomkålen som helst ikke skulle bli helt mos eller noe helt annet.
Kanskje jeg neste gang skal bruke favorittosten min Jarlsberg og se om det fungerer bedre. For det skal i alle fall prøves igjen, det er sikkert.
Jeg hadde ikke fløte hjemme, så jeg lagde min egen bali-versjon:
Små buketter av to blomkålhoder ble kokt.
Bali-saus med ost:
En boks kokosmelk (god og feit fra innvandrerbutikk)
Noen spiseskjeer baconfett (steker som regel bacon i ildfast form og sparer selvsagt på det deilige baconfettet :snill:)
En dæsj fond
Noen dryss karri
Pepper (salt er det nok av i baconfettet)
Gulost
Serverte også med 450g bacon som var klippet i små biter.
Og dette var lillesøsters nye favorittrett visst. :snill: Det smakte herlig i alle fall.
Du må ta i små biter ost litt og litt, ellers får du klumper.
Tror jeg lager dette til middag i dag jeg. De hadde billig blomkål på mega i dag. Sikkert godt til kylling dette. Også har vi ei lita her som elsker ostesaus og blomkål, så kombinasjonen må bli bra;)
Laget denne for 3 dager siden, bare med mozzerella og spekeskinke. Kjempe god var den:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.