< Tilbake til oversikten

Karbonadedeig/Kjøttdeig

#1

torgn sa for siden:

Jeg spiste akkurat en lasagne som jeg fant på en oppskrift her inne på forumet. Jeg kom også til å tenke på at Gildes kjøttdeig er oppgitt å inneholde 0 karbo og ganske mye fett. Karbonadedeig som vanligvis oppgis å være et sunnere alternativ p.g.a at det er magrere. Sett fra en et "ketolysisk" syn så burde vel kjøttdeigen være et bedre alternativ? På den annen side så er det vel en del salt i begge produktene , og salt binder vel vann? Skulle ikke dette gjøre begge produktene til fyfy produkter?


#2

nellie sa for siden:

Hvorfor skulle det være fyfy fordi at det er salt i dem? Salt er ikke farlig.
Bruker du karbonadedeig er det bare til å tilsette litt ekstra fett:)


#3

Cherry sa for siden:

Fra ett ketolyseperspektiv er vel 70%fett kjøttdeig det beste ;)
Vanlig kjøttdeig er "best" som vanlig kjøttdeig man får kjøpt i butikken. Karbonadedeig går jo an, men det blir jo mindre fett og da er hensikten borte med ketolyseperspektivet. Dessuten er den jo dyrere:p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.