Hmm, hvis du skal regne ut hvor mye karber det er i det du spiser, så er det antall gram karbo delt på hundre (du finner ut hvor mange garm karbo ett gram vare inneholder) og så ganger du med antall gram du spiser.
Hvis noen vil prøve;
Knus solsikkefrøene (skal egentlig være 110 gram knuste solsikkefrø, men vi var fri, så måtte blande i med litt sesamfrø). Bland alt det tørre med egg, fløte og kremost i til slutt. Et minimalt snev av bakepulver i helt til slutt. Cirka 1/8.
Has i et middelt stort stekebrett, må sprayes eller has i bakepapir, på 175 grader i cirka 40 minutter midt i ovnen.
Passer greit også med kremoster med smaker, gjerne den med krydder, da ble det kanon!
Brukes som brødskiveerstatning, dæsj på med pålegg :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.