Sitter her og spiser hjemmelaget hommus med en god olivenolje og bare nyyyyter hvor godt det smaker :)
Kikerter skylles godt av i en sil, moses med stavmikser sammen med litt olivenolje.
Tilsett litt sitronsaft.
Legges over i en skål, varm opp litt i mikroen, lag noen fordypninger, hell på en god olivenolje og spis!
Man kan gjøre den litt mer avansert med Thahini (sesampasta), hvitløk, salt og pepper.
Dessuten kan man gi den et chillipepperdryss før man heller på olivenoljen.
Men den er god når den er helt enkel også ;)
Ja, det er godt! Men hva spiser du til? Må bare innrømme at jeg har spist det sammen med brød og gulrøtter(!!) tidligere, og det er jo ikke så aktuelt... Baba ghanoush er også deilig da, men noe må man jo ha til? Agurk???
:o Jeg kan godt sitte og spise dette med gaffel...
Neida, jeg har det stort sett ved siden av annen mat, synes det passer til det meste.
Nå hadde jeg gresk lammepølse (fra Rema 1000) med en hjemmekomponert "potetsalat" til.. og en skål hommus
Når den er lunken/halvvarm (varmer den bare litt!!) så passer den til mat, når den er kald synes jeg den er bedre som en slags dip til grønnsaker ol.
Bønner, linser og erter er veldig Lindberg da. Lav GI/GB, og noe mer karber.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.