rariteten sa for siden:
Da jeg laget disse bollene var jeg fysen på noe søtt uten søtning (siden det er partystopper for meg for tiden :D)
Og siden utvalget i kjøleskapet var heller magert måtte jeg bruke det jeg hadde for hånden siden det er søndag :D
Resultatet ble boller som minnet utrolig mye om fastelavensboller og som var søte nok (for meg)
4 egg
4 ss creme fraiche
200 gr kesam
3 ss smør
1 skvett fløte (søtning :D)
1 ss kruskakli
3 ss glutenmel
3 ss soyaprotein
2 ss soyamel
1 ss fiberhusk
1 ts jbkm (kan kanskje sløyfes?)
2 ts bakepulver
1 ts kardemomme
litt salt
Alt røres sammen og legges i passende bollestørrelse på bakepapir.
Deigen blir klissete og flyter pittelitt ut når den stekes, men blir bollefasong :) La dem heve litt før dem stekes på 200 gr i 20-30 min.
Deles i to og toppes med rørte usøtede jordbær og usøtet pisket krem :D
Smaker helt nydelig!