Jeg har lest igjennom boka (og i tilegg lest endel både 2 og 3 ganger pugge pugge) og har skjønt at dette med å få i seg nok fett er viktig.
Men jeg er litt usikker på hvor mye fett som er nok.
Noen eksempler på dagsmenyer fra de foregående dagene
Frokost: Knekkebrød med smør og ost.
Lunsj: eggerøre av 2 egg med fløte og 100 gr bacon.
Middag: 150 gr gratinert kjøttdeig med 50 gr squash, 50 gr sopp, fløte og ost.
Kvelds: Rester fra middag.
Frokost: 1 skive soyabrød med smør.
Lunsj: rapidsalat med en halv avocado,1 kyllingfilet og olje.
Middag: 150 gr Stekt kylling med 100 gr sopp og salat med ost og olje.
Kvelds: Rester fra middag (kylling og sopp)
Frokost: 1 skive hildeborgs grove proteinbrød med smør.
Lunsj: Rapidsalat med en halv avocado, 1 kyllingfilet, ost og olje.
Middag:150 gr hamburger med tekake, rapidsalat og bittelitt dressing.
Kvelds: 100 gr bacongull.
Eg har ikkje peiling, klarer i allefall ikkje å tippe uten å ha vite kor store mengder av ditt og datt det er. :)
Har du prøvd ein av måltidsanalyse-greiene? Diett.no eller mat på data for eksempel? Det er greit å måle og vege litt i begynnelsen av omlegginga, og kanskje ein gong i blandt ellers, for å kontrollere kva ein egentlig puttar i seg. Akkurat kor mykje av fett/proteiner i forhold til kroppsvekt og slikt ein skal ha i seg må eg innrømme at eg ikkje hugsar, eg tilfører ikkje ekstreme mengder med fett i maten, men velger dei feitaste produkta. :)
Du skriver ikke noe om mengden fett i inlegget,bare fra hvilke fettkilder, men spiser du deg mett og føler du deg mett og ikke hullsulten hele tiden? Isåfall hadde jeg ikke bekymra meg for noe.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.