< Tilbake til oversikten

Hva gjør dere med asparges og minimais?

#1

Cherry sa for siden:

I dag har jeg hatt asparges og minimais til middag.Positivt overrasket ettersom jeg ikke trodde jeg likte verken det ene eller det andre.

Jeg bare dampet de uten noe som helt annet dilldall. Hva annet kan kan man gjøre med de? Hva passer de kjempebra som tilbehør til?


#2

Rin sa for siden:

Asparges pleier jeg å steke i smør i panna. Minimais blir rent godteri stekt og surret i fløte og krydder :sikle:


#3

Iset sa for siden:

Minimais liker jeg ikke noe særlig. Asparges er jeg veldig glad i, og vi spiser det myye om sommeren. Da steker vi den lett i masse smør i stekepanne, legger den på et fat og har over mykt smør så det smelter, drysser over salt og pepper og en god del revet parmesan og voila. :sikle:



#5

Ferskenbeinet sa for siden:

om det er ferske minimaiser liker jeg de veldig godt i salat, syns ikke noe om minimais på boks... Asparges har jeg enda til gode å oppdage skikkelig...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.