< Tilbake til oversikten

Hva er den ideelle piknikmaten på lavkarbo?

#1

xtra sa for siden:

Jeg trenger tips til mat å ta med på piknik. Den bør helst kunne spises som fingermat, slik at jeg slipper å ta med fat, bestikk, redskap å forsyne seg med etc. Litt tilberedelser går fint, men jeg orker ikke stå i mange timer på kjøkkenet. Og så kan den gjerne smake godt også :)

Noen som får noen lyse ideer?


#2

Gracella sa for siden:

Lena Beatrice sine tekaker, Egg i svinefrakk (legg skinke eller bacon i muffinsformer, knekk oppi et egg og kjør i stekovn (170-180 grader tror jeg det var) til de er gjennomstekt), tykk omelett i biter, oppskjærte grønnsaker og dipp, grillet kylling...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.