< Tilbake til oversikten

Eggeomelett med bacongull

#1

Mintur sa for siden:

Hei! Jeg laget her forleden "fiskepinner" av torskefilet og rullet dem i pisket egg og knust bacongull ;) istedenfor å kaste resten av egg og knust bacongull så blandet jeg det og tilsatte en dæsj med kremfløte og stekte det som en omelett... Det ble en klassiker for nybegynneren meg :

Altså 2 egg piskes lett sammen med litt kremfløte. Tilsett ca 1 dl knust bacongull (ekte sprøstekt bacon fra Kim's eller andre chipsprodusenter)

Stekes som omelett. Kjempegodt med agurk, tomat og paprika ved siden av ;)


#2

lifejack sa for siden:

God idé!!!
Nam :spisesnak:


#3

ceccaah sa for siden:

mm, høres godt ut !



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.