< Tilbake til oversikten

Tunfisk Arrabbiata suppe/pastasaus - Bilder

#1

Shrinking Line sa for siden:

Dette er det lenge siden jeg har laget, var noe jeg spiste mye før. Lagde det i dag da jeg fikk lyst på noe med mye smak. Ingredienser

  • 1 glass Barilla Arrabbiata 400g
  • 3 bokser tunfisk i olivenolje
  • ca 2dl rømme/fløte/crème fraiche
  • Oregano
  • Parmesanost

Hell glasset med sausen oppi en gryte på svak varme.
[CENTER][CENTER][/CENTER]
Mye smak

[/CENTER]
Ha oppi rømme/fløte7CF or rør rundt. Litt avhengig av hvor sterk og hvor tykk du vil ha den, juster mengden.
Ha så oppi tunfisken, med en del av oljen. Mine bokser med tunfisk var på 140g tror jeg, hvor av 104g var tunifisk.
Ha en god liten håndfull oregano oppi, og la det småkoke i 5 min. Jeg liker å ha en del i, setter god smak.
Serveres med litt oregano og revet parmesan om det er suppe, med annet tilbehør om de er saus.
Avhengig hvor tykk/flytende du vil ha den, juster mengden flytende, enten oljen fra tunfisken eller valg av meieriproduktet.

[CENTER][CENTER][/CENTER]
Suppe med masse smak

[/CENTER]


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.