< Tilbake til oversikten

Smaker cottage cheese alltid crap?

#1

Cherry sa for siden:

Overskriften sier vel sitt. Smaker cc ALLTID crap? Hva kan man gjøre med greia for å livne den opp litt, kanskje kamuflere cc-smaken litt? Jeg har prøvd sukrin, kanel og nøtter. Ingen hit hos meg.


#2

Kanutten sa for siden:

:ja: Som svar på overskriften.. :o


#3

Iset sa for siden:

Ja, det gjør den. liker ikke CC
Men jeg kan til nøds spise litt av det i masse pisket kremfløte og med bær/bærsaus. Noen sier det smaker som riskrem, det synes jeg er noe stort tull, men det er i hvert fall greit nok.


#4

Veggpryd sa for siden:

Ja. :ja: Cottage Cheese smaker høgg. Kan ikke skjønne hvordan folk klarer å true i seg CC rett fra boksen.... Yuk. Jeg har også "latt meg lure" :geip: til å prøve jukse-riskrem med CC, og det smakte skikkelig vondt. Måtte hive det - og der gikk mye god piska krem til spille. :( :lol:


#5

nellie sa for siden:

Jeg har prøvd alt..
Blir aldri bedre, desverre:)


#6

Yonah sa for siden:

Liker du det ikke, så ikke spis..

Jeg synes det er godt sammen med creme fraiche og bringebær, men hadde aldri i verden spist det om jeg ikke likte det.


#7

Heksa sa for siden:

Jeg synes det smaker helt ok blandet med litt kesam vanilje, mandler og bær.


#8

Charlott sa for siden:

CC+syltetøy+fløte+valnøtt+Fedons mûsli/soyaflokker (i krise litt Kellogs K)= min daglige frokost :D Og ofte kveldsmat :D Eller dessert :D Veeeeldig lite crapsmak ;)


#9

nellie sa for siden:

Nei, hvis man liker det så smaker det jo ikke crap:p


#10

Charlott sa for siden:

Aldeles korrekt :D


#11

Cherry sa for siden:

Takk for tips;)

Liker ikke ren CC. Eller liker og liker. Det går greit med ett par munnfuller, men så blir det gradvis verre. Mange skryter jo CC opp i skyene så jeg tenkte at noen kanskje hadde tips til CC som faktisk smaker godt. Kanskje man hadde gått glipp av en godbit ;)


#12

Queen of Wands sa for siden:

Sammen med frukt og bær er det kjempegodt syns jeg! Pleide å spise det med banan, druer og hakkede mandler, men det er jo ikke aktuelt for meg nå lenger...


#13

Bonitta sa for siden:

Jeg pleier å te en liten skje med CC i en skive spekeskinke. Det er helt greit, smaker lite CC da ;)


#14

Photobscura sa for siden:

Hehe, jeg pleier å unngå å spise mat jeg synes smaker crap. Drop cc-en om du ikke synes det smaker noe særlig. Finnes mye annen mat ;).


#15

manne sa for siden:

CC + krem + hjemmelaget sukkerfri jordbærsyltetøy av jordbær fra egen hage = superdeilig!!

Synes CC smaker godt, jeg... og skjønner derfor ikke hvordan folk kan mene det smaker crap :p


#16

Ferskenbeinet sa for siden:

Jeg syns heller ikke noe om det! Jeg kan klare en variasjon, det er knekkebrød med cc og syltetøy. Det er godt, men da blir det litt lite fett så tar heller seterrømme som regel.


#17

Furine sa for siden:

Eg likte ikkje cc tidlegare, det har nok noko med at det vart ete i god Grete Roede ånd heime når eg var lita. Det baud meg skikkeleg imot!
Men no et eg det og synes det er godt! Funkar veldig bra ilag med bær. :ja:
Men cc frå eine produsenten her nede er mykje betre enn frå den andre produsenten, veit ikkje heilt kvifor. Ostebitane i er liksom heile i den beste (som bittebittesmå mozzarellaostar), men den andre er dei meir knuste, så det blir meir som mos...

Men eg heller ser ikkje heilt poenget i å ete noko ein ikkje likar. Eg kjøpte cc for å putte i lavkarbobrød, men fann så ut at det faktisk smakte heilt greit, ein gong eg i farta slikka av skeia.


#18

aslaug sa for siden:

tiltredes


#19

morthy sa for siden:

Tidligere spiste jeg cc fordi det var regnet som grei slankemat, syntes ikke det var spesielt godt.. Men det har skjedd noe på veien, i dag liker jeg rett og slett cc. Kan utmerket godt spise den fra boksen men det blir selvfølgelig enda bedre om man tilsetter forskjellige smaker..
Eksempler;
cc med kanel, cc med fløte og kanel, cc med friske jordbær og fløte, cc blandet med yoghurt, cc i omelett, cc på knekkebrød - spekeskinke på toppen, cc med litt syltetøy osv. osv. CC er nokså nøytral i smaken så jeg tror det meste lar seg kombinere...
Men som noen andre sier her, hvis du ikke liker cc så ikke spis det :)


#20

Photobscura sa for siden:

Jeg synes heller ikke cc er noen høydare, altså. Ikke minst er ferskoster det jeg tåler dårligst av oster, så sånn bortsett fra at det er godt med proteiner i den, så ser jeg ikke på cc som en essensiell del av kostholdet.


#21

Sesti sa for siden:

Hehe, hadde jeg tålt meieriproduktene bedre hadde jeg gladlig spist ren CC hver eneste dag, jeg digger det :)

Men hvorfor skal du spise det hvis du ikke liker det?
Det er jo ikke noe fett i det, og hvis du heller ikke liker smaken/konsistensen så er det jo ingen grunn til at du skal tvinge det i deg. Finn deg noe annet morsomt å spise heller :)


#22

Cherry sa for siden:

Tja, tja...hvorfor hvorfor, det KUNNE jo hende at dersom man blanda CC mednoe så smakte det fortreffelig, kunne det ikke? Det lukter jo tross alt apetittelig.:p


#23

Manina sa for siden:

Hvis man ikke liker noe uten å kamuflere smaken med alskens tilsetningsingredienser, så la være å spise det!
Cottage cheese er det kanskje sånn at man enten liker eller ikke. Så la det være sånn.
Den er forresten veldig fettfattig, og det er ikke nødvendigvis noe pluss.
Jeg liker osten godt, men spiser den sjelden. Jeg tror at meieriprodukter ikke er så sunt i store mengder, og jeg har mer enn nok med det jeg alt bruker, produkter med mer fett i.


#24

morthy sa for siden:

Da ble det ikke mye som var verdt å spise... :) Det meste smaker bedre med krydder...


#25

Manina sa for siden:

Krydder kan godt framheve smaken og legge til litt som passer. :) Mitt poeng er om du ikke kan spise noe uten å "kvele og kamuflere" smaken med noe annet, da synes jeg at man kanskje kan spise noe annet. Det var slik jeg oppfattet det var ment her. :)



#27

Anne sa for siden:

CC, yoplait yoghurt 0,1 %, litt bringebær og kanel....namme:p(rene desserten for meg)

Mannens daglige frokost:
1/3 CC, 1blåbær yoplait yoghurt 0,1 %, 1 1/2 dl store havregryn og kanel...:p

Forøvrig syns jeg det er godt med litt cc på salater:)


#28

unaturligslank sa for siden:

Jeg pleide også å spise cc og youghurt sist jeg slanket meg. Smaken er nøytral også liker jeg "tyggemotstanden", hvis man kan kalle det det... Men blir det ikke mye karbs når man blander med youghurt? (kanskje spesielt når man foretrekker litago)


#29

nellie sa for siden:

Det spørs helt hvilket karbonivå man ligger på det:) Er ikke alle som ligger på 20 minus.


#30

morthy sa for siden:

Jeg har vent meg til å spise naturell yoghurt, den har bare 5.5 karber pr. 100 g.
100 g cc er 1.5
50 g ny er 2.25
Frokosten blir da 3.75 karber. Hvis du vil kan du tilsette noen bringebær eller noe annet du liker...
Litago har til sammenligning nesten 14 karber pr. 100g så da spørs det jo hvilket karbnivå du skal ligge på... For meg blir det for mye...


#31

Photobscura sa for siden:

Gresk/tyrkisk yoghurt! Ikke bare er den (etter min mening ;)) mer smakfull enn f.eks naturell yoghurt, den har også mer fett og litt mindre karber!


#32

morthy sa for siden:

Ja, det har du helt rett i.. Den jeg har i kjøleskapet har bare 5.1 g karber og 10 g fett.. Bedre på smak er den og... :)


#33

Photobscura sa for siden:

Jeg kjøpte en på Rema 1000, mener den bare hadde 4,7 eller noe. Den ER god. Tåler dessverre ikke så mye av det, men åååh! Nam!


#34

unaturligslank sa for siden:

Jeg skal prøve å ligge under 20 karbs om dagen, så da får jeg vel teste ut naturell da. Har innbilt meg selv at jeg ikke liker det, men det er jo tullete av meg når jeg ikke har smakt det før. Med litt bær glir det sikkert ned :-) Er det den greske youghurten med den "stygge" mannen på som er best eller?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.