< Tilbake til oversikten

Mel?

#1

jonibulda sa for siden:

Hei

Dette har sikkert blitt posted og re-posted på forumet mange ganger, men jeg har ikke lest her før.

Hva slags mel burde jeg bruke i pannekaker, og andre bakevarer?

Er det mye karbohydrater i hvetemel?

Takk for svar.


#2

Fofa sa for siden:

Det kommer jo an på hvor lavt du vil ligge på karbo pr dag.. Det er mye i hvetemel, så det er absolutt ikke noe lavkarbo alternativ. Sjekk under "oppskrifter" her på forumet, der står mange pannekakeoppskrifter. Du kan evt søke på det.
Jeg lager pannekaker med ei lita skje fiberhusk, i stedet for mel. Fiberhusk får du kjøpt i utvalgte matbutikker og på helsekost


#3

Veggpryd sa for siden:

Hvetemel og sukker er de første matvarene som må bort ved et lavkarbokosthold.

Fiberhusk fås iallefall kjøpt på Menybutikker, og som nevnt finnes det hundrevis av kjempegode oppskrifter uten mel og sukker her! :)



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.