< Tilbake til oversikten

Ida's frokostlapper

#1

Idamor sa for siden:

4 egg
1 boks sæterrømme
100 g. kruskakli
100 g. mandelmel
1 ts salt
2 toppede ts bakepulver
1 skvett olivenolje

Evt. spe med litt vann hvis røra blir for tykk
Egg og rømme vispes. Bland deretter inn resten av ingrediensene.
Fordel røra i en langpanne, og stekes på 180 grader i 20-25 minutter.
Avkjøles, og deles opp i “lapper”.
Etter min første prøvebaking av lappene mine, så syns jeg de ble en smule tørre. Mulig litt mindre mel eller kruskakli neste gang, og litt mer vann kanskje. Men godt var det.


#2

mumlen sa for siden:

Hei. Lappene hørest gode ut. Jeg liker ikke rømme. Så jeg lurer på om jeg kan bytte ut rømmen med kesam?:confused:


#3

Idamor sa for siden:

Det kan du sikkert. Men jeg liker heller ikke rømme altså, men du kjenner ikke rømmesmaken. Den forsvinner liksom i mengden. Kan sikkert også bruke fløte. Det vispes jo sammen med eggene likevel.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.