< Tilbake til oversikten

Nachos med bacongull?

#1

whynn sa for siden:

noen som har prøvd det?

det står jo på pakka at den blir veldig god vis du steker de litt i ovnen... vis enn hiver det sammen med ost løk og kjøttdeig som natchos og med rømme til?! hmmm... trur kansje det kunne blitt bra jeg....:rolleyes:


#2

Ferskenbeinet sa for siden:

jeg har prøvd bacongull med smelta ost, det er hvertfall digg! Her jeg bor er pommes frites med ost en slager. I starten savna jeg det stort og laga bacongull med ost istedenfor! Sikkert kjempegodt med mexican style! skal prøve neste helg


#3

Fofa sa for siden:

Ferskenbeinet: Steker du bare bacongull med ost på i ovnen?? Det har jeg aldri tenkt på...Hvordan blir konsistensen på bacongullet?


#4

whynn sa for siden:

ja for er det jeg å tenkte og vis en da tar litt kjøttdeig og løk på også så blir det jo natchos;D jeg har trua å skal prøve i morra..!


#5

Sivensvans sa for siden:

Fortell hvordan det går! Spent på resultatet!;)


#6

Ferskenbeinet sa for siden:

konsistensen endrer seg ikke særlig i forhold til uten ost på! ;)


#7

whynn sa for siden:

Ojj...! ;) da har jeg prøvd og synes det var nyydlig ;)

må bare passe på at det ikke blir for "mye, eller Tett" i formen for da vlir de litt myke.. men jeg vil påstå det var nesten bedre enn vanlig :)

denne blir nok en hit her i huset;D


#8

Jorkla sa for siden:

ohh lord!!!! Dette skal prøves til fredag!!! :-DDD


#9

Fofa sa for siden:

WOW, Whynn...det ser jo helt fantastisk ut!!!!! Hadde du noe væske oppi?


#10

whynn sa for siden:

nei da er jeg redd de blir bløte.. bare hadde bacongull, stekt kjøttdeig og hadde den over (lot "vannet" ligge igjenn i panna) løk og ost og i ovnen.! rømme ved siden av :)

det var godt asså! hehe


#11

Fofa sa for siden:

Står i ovnen her nå :-) Takk for tips!! Blir spennende å se hvordan dette blir


#12

whynn sa for siden:

hahaha.. trenger bare stå til oseten er stekt :) kose deg :)


#13

Fofa sa for siden:

MMMmmmm Snadder på bare ca 5 minutter, pluss noen få minutter i ovnen!!
Herlig!!! Denne kommer til å bli gjentatt:) SÅ enkelt, og SÅ snadder

Og det beste av alt, nesten ingen karber!!!


#14

whynn sa for siden:

nettopp :) og relativt bra med fett :) ;)


#15

Fofa sa for siden:

Og DER var hele den ildfaste forma tom...wow!! Snadder. Jeg som hadde planlagt å spare litt til senere..
(For ordens skyld: jeg er nattevakt, og jobber nå 12 vakter i strekk, med unntak av ei frinatt i natt, derfor døgnet mitt er litt opp ned)

Sånn ble min variant. Jeg skulle jo bare lage til én.

Jeg stekte ca 200 gram kyllingkjøttdeig (0 karber), hadde i én liten jalapeño, og et fedd hvitløk(noen som vet karber på dem? Fant ikke jalapeño på næringsinnhold.no)
Hadde også en desj Creme Fraiche oppi, rett og slett fordi jeg hadde bittelitt igjen i en boks som går ut på dato imorgen... Litt karber der, men mengden var så liten..ca 1 SS. Lot kjøttet stå på sterk varme, sånn at CF ble "kokt inn".
Hadde ca 10-15 "flak" med bacongull i ei ildfast form, hadde kjøttet oppå dem. Og toppet det hele med mye ost. Tilsvarende ca 10 osteskiver (skjært med høvel). Stekte på 200 grader til osten va smelta.
Så, litt rømme (1 SS) på siden.

HERRRLIG!! Anbefales.


#16

Camz sa for siden:

Mmmmm, mååå prøves :D


#17

StegforSteg sa for siden:

OMG - dette blir absolutt fredagsmiddagen vår denne uka!


#18

Jorkla sa for siden:

Det var NAM!!! Orket ikke å vente til fredag...:-DDDD


#19

Yonah sa for siden:

Spennende mat, det må prøves sammen med en frisk salat og hvitløksdressing!

Jeg pleier nesten bare å bruke bacongull til å panere fisk og kylling jeg.. Men må prøve denne varianten for å ha prøvd;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.