det står jo på pakka at den blir veldig god vis du steker de litt i ovnen... vis enn hiver det sammen med ost løk og kjøttdeig som natchos og med rømme til?! hmmm... trur kansje det kunne blitt bra jeg....:rolleyes:
jeg har prøvd bacongull med smelta ost, det er hvertfall digg! Her jeg bor er pommes frites med ost en slager. I starten savna jeg det stort og laga bacongull med ost istedenfor! Sikkert kjempegodt med mexican style! skal prøve neste helg
nei da er jeg redd de blir bløte.. bare hadde bacongull, stekt kjøttdeig og hadde den over (lot "vannet" ligge igjenn i panna) løk og ost og i ovnen.! rømme ved siden av :)
Og DER var hele den ildfaste forma tom...wow!! Snadder. Jeg som hadde planlagt å spare litt til senere..
(For ordens skyld: jeg er nattevakt, og jobber nå 12 vakter i strekk, med unntak av ei frinatt i natt, derfor døgnet mitt er litt opp ned)
Sånn ble min variant. Jeg skulle jo bare lage til én.
Jeg stekte ca 200 gram kyllingkjøttdeig (0 karber), hadde i én liten jalapeño, og et fedd hvitløk(noen som vet karber på dem? Fant ikke jalapeño på næringsinnhold.no)
Hadde også en desj Creme Fraiche oppi, rett og slett fordi jeg hadde bittelitt igjen i en boks som går ut på dato imorgen... Litt karber der, men mengden var så liten..ca 1 SS. Lot kjøttet stå på sterk varme, sånn at CF ble "kokt inn".
Hadde ca 10-15 "flak" med bacongull i ei ildfast form, hadde kjøttet oppå dem. Og toppet det hele med mye ost. Tilsvarende ca 10 osteskiver (skjært med høvel). Stekte på 200 grader til osten va smelta.
Så, litt rømme (1 SS) på siden.
Spennende mat, det må prøves sammen med en frisk salat og hvitløksdressing!
Jeg pleier nesten bare å bruke bacongull til å panere fisk og kylling jeg.. Men må prøve denne varianten for å ha prøvd;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.