Nå har jeg lest alt jeg kunne finne om cocosasjokolade her på forumet, og må jo si at det frister å prøve..
Jeg kjøpte Cocosa i går, den med kokossmak. Hadde 1 stor ts i kaffen i går, og sitter nå og drikker kaffe med cocosa, soyamelk og natreen på nytt. Den går greit ned nå, enn så lenge. Tviler på at jeg klarer å svelge dette unna hver dag helt til glasset er tomt(og aller helst starte på et nytt etter det).
Derfor har jeg begynnt å lete etter alternative måter å innta denne ojlen. har ikke sjans å spise den med skje som den er...
Det jeg da lurer på er hvor mange karber blir det i de ulike sjokoladene? Jeg har holdt meg HELT unna denne typen fristelser etter oppstart på ketolysen, så jeg har ingen peiling på karber i de sjokoladene jeg leser at dere bruker for å lage cocosasjoko.. Vi hadde kokesjokolade på jobb her om dagen, og når jeg leste på den, fikk jeg nesten sjokk når jeg så hvor mye karbo den inneholdt. Regner med at disse andre Bocca, 86%(eller noe sånt) må inneholde mindre...?:confused:
Nei, selvsagt MÅ jeg jo ikke ta den.. Men pga store helsegevinster, og muligens en fortgang i forbrenningen, ønsker jeg å ta Cocosa. Dessuten har jeg jo kjøpt et helt stort, dyrt glass nå, vil jo ikke kaste det. Defor jeg leter etter variasjoner i hvordan jeg kan få det i meg
Jeg kjøpte cocosa extra virgin igår,og tok meg en god skje med en gang jeg kom hjem.
Om det var tilfeldig at jeg etter en liten stund fikk migreneanfall vet ikke jeg, men nå klarer jeg ikke lukten på cocosa'en :S
Jeg har ikke bjørkesøt...men tenkte jeg skulle prøve med flytende natreen..
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.