< Tilbake til oversikten

Lavkarbo-laks i form

#1

rariteten sa for siden:

Har rotet meg inn her selv, og deler da med meg dagens middag:

Laks
Asparges
Kantareller
Kokosmel
Fløte
Meierismør
Creme Fraiche
Krydder

Lag basen for saus med litt meierismør, 1 dl kokosmel, 1 dl fløte. La koke.
Smak til med salt, pepper og creme fraiche.
Vend asparges i litt meierismør i varm panne.
Ha over i form.
Stek fisken lett på begge sider, ha i formen, hell sausen over og sett i ovnen. Jeg bruker ca 150-180 gr.
Stek kantarellene og lag evt annen tilbehør du vil ha ved siden av.
La ikke formen stå for lenge, da blir aspargesen vassen - og det er ikke godt ;)
Dander og bon apetit! :D

Jeg lager det bare på slump. Skal du lage for mange personer kan du lage saus og legge fisk direkte i formen med sausen, men vent da med asparges og annet tilbehør.
Se bilde.


#2

Nannah sa for siden:

Sikkert godt, men tror jeg ville droppet kokosmelet og satset på JBK
Eller brukt fet kokosmelk:)


#3

rariteten sa for siden:

Kokosmel mest for smak og konsistens, men den kan selvfølgelig utelukkes eller begrenses :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.