rariteten sa for siden:
Har rotet meg inn her selv, og deler da med meg dagens middag:
Laks
Asparges
Kantareller
Kokosmel
Fløte
Meierismør
Creme Fraiche
Krydder
Lag basen for saus med litt meierismør, 1 dl kokosmel, 1 dl fløte. La koke.
Smak til med salt, pepper og creme fraiche.
Vend asparges i litt meierismør i varm panne.
Ha over i form.
Stek fisken lett på begge sider, ha i formen, hell sausen over og sett i ovnen. Jeg bruker ca 150-180 gr.
Stek kantarellene og lag evt annen tilbehør du vil ha ved siden av.
La ikke formen stå for lenge, da blir aspargesen vassen - og det er ikke godt ;)
Dander og bon apetit! :D
Jeg lager det bare på slump. Skal du lage for mange personer kan du lage saus og legge fisk direkte i formen med sausen, men vent da med asparges og annet tilbehør.
Se bilde.