Clockwork sa
for 15år siden:
Har en pakke pinnekjøtt igjen fra jula jeg lurer på å gjøre noe morsomt med. Og kan det stekes og kokes, så kan det jaggu fleske meg grilles også!
Tips til tilbehør, marinade, krydder, osv..? Noen som har prøvd å gjøre denne tradisjonelle julematen om til sommer-grill-bonanza?
Er selvfølgelig snakk om urøkt pinnekjøtt :D
Kanutten sa
for 15år siden:
Vann ut pinnekjøttet. Og ikke gjør noe mer med det enn annet å grille det. det ER saltet allerede. Det er snadder!!!
Det blir ala grillet tørrfisk/klippfisk! Det er nyydelig!
HVIS du vil ha noe på kjøttet ville jeg ha krydret det med timian og hvitløk..:sikle:
Dessuten er RØKT pinnekjøtt en selvfølgelighet :lol:
Kitt sa
for 15år siden:
:sikle::sikle: Ja takk, begge dele!:sikle::sikle:
Og gjerne på grillen!:D
Kanutten sa
for 15år siden:
:lol:
Clockwork sa
for 15år siden:
Høres bra ut dette, skal prøves en dag. Og hvitløk er en selvfølgelighet med omtrent ALT :D
host urøkt host
Lemen sa
for 15år siden:
Clockwork sa:
host urøkt host
Noe annet ville vært uhørt! Røkt smaker ikke skikkelig pinnekjøtt! :cool: