< Tilbake til oversikten

Pinnekjøtt på grillen?

#1

Clockwork sa for siden:

Har en pakke pinnekjøtt igjen fra jula jeg lurer på å gjøre noe morsomt med. Og kan det stekes og kokes, så kan det jaggu fleske meg grilles også!

Tips til tilbehør, marinade, krydder, osv..? Noen som har prøvd å gjøre denne tradisjonelle julematen om til sommer-grill-bonanza?

Er selvfølgelig snakk om urøkt pinnekjøtt :D


#2

Kanutten sa for siden:

Vann ut pinnekjøttet. Og ikke gjør noe mer med det enn annet å grille det. det ER saltet allerede. Det er snadder!!!

Det blir ala grillet tørrfisk/klippfisk! Det er nyydelig!

HVIS du vil ha noe på kjøttet ville jeg ha krydret det med timian og hvitløk..:sikle:

Dessuten er RØKT pinnekjøtt en selvfølgelighet :lol:


#3

Kitt sa for siden:

:sikle::sikle: Ja takk, begge dele!:sikle::sikle:

Og gjerne på grillen!:D



#5

Clockwork sa for siden:

Høres bra ut dette, skal prøves en dag. Og hvitløk er en selvfølgelighet med omtrent ALT :D

host urøkt host


#6

Lemen sa for siden:

Noe annet ville vært uhørt! Røkt smaker ikke skikkelig pinnekjøtt! :cool:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.