Kollen sa for siden:
En venninne sa til meg at hun gikk mere ned ved generell lavkarbo enn å være i ketose.
Flere som har opplevd dette og har erfaringer?Hun spiser mellom 100-150 karber per dag.
Kollen sa for siden:
En venninne sa til meg at hun gikk mere ned ved generell lavkarbo enn å være i ketose.
Flere som har opplevd dette og har erfaringer?Hun spiser mellom 100-150 karber per dag.
Cec1973 sa for siden:
Jeg har ikke så veldig mye erfaring, men jeg fant ut at jeg ble MINDRE sulten og følte meg MYE bedre psykisk og fysisk da jeg gikk ut at ketose. Var i ketose i fire uker, gikk totalt ned 500g. og følte meg tom i magen hele tiden. Var ikke direkte sulten, men som et hulrom i magen, og ikke minst, hulrom i hodet...:-D Kunne ALDRI klart å gå på 1300 kalorier daglig i ketose, da hadde jeg svimt av. Nå går jeg på 1300 kalorier daglig og spiser mellom 40 og 50g. karber (ca. 25 g. rugbrød til frokost og lunsj og 25g. pasta/ris/potet til middag) og er ALDRI sulten. I går måtte jeg faktisk tvinge i meg de 200 siste kaloriene! Har gått ned 500g. på 3 dager nå! MEN så er det mange som går ned ufattelig mye i ketose, så vi er alle forskjellige... Tror du bare må prøve deg frem. Tror også det kommer litt an' på hvor mye du skal ned. Jeg skal ikke ne mer enn ca. 5-7 kilo og e ikke overvektig (pr. def).
Cec xxx.
Kollen sa for siden:
Heisann!
Jeg har gått ned 15 kilo siden 1 februar og ønsker ned 15-20 kg til.Men har stagnert de siste 3 ukene og begynner og miste motivasjonen pga lei maten jeg spiser.Jeg blir kvalm bare med tanken på egg og bacon.Men jeg vil jo ned og vist ketose er det beste måten,vil jeg jo fortsette med det.Men tenkte utvalget blir jo bedre med mere karber og kansje motivasjonen øker...Har også vert plaget med litt hodepine og litt slapphet de siste 2 ukene.Tar alle tilskudd og prøver og få i meg vann ganske mye.
Men tør liksom heller ikke gå ut av ketose,det er skummelt ;o) Hva vil skje!?
Tenkte anyway at kansje at det er på tide med en pause,skal snart ha ferie i 3 uker,så da kunne jeg tenkt meg og øke karbene litt.Men fremdeles prøve og holde meg til "sunne" karber.Kanskje det at jeg har stagnert over 3 uker er et tegn på at jeg bør ha pause?
nellie sa for siden:
Jeg hadde ikke noe særlig suksess med ketose og gjør det bedre med mer karber:)
Føler meg ikke noe særlig mye bedre, mindre sulten, mer våken osv når jeg er i ketose så for meg er ikke den noe å trakte etter.
Tror nok man bare må prøve seg frem der:)
Ferskenbeinet sa for siden:
Her er en tråd om noe lignende!
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=33005
Jeg valgte å hoppe av ketosen etter den tråden og fikk da litt nedgang igjen etter lang tids stillstand! Har nå hoppa på ketose igjen og fikk nedgang igjen for det og. Så om det blir stillstand her nå hopper jeg av igjen etter en stund for å se om det samme skjer igjen!
Cherry sa for siden:
Hvorfor i HIMMELENS navn tror folk at ketose = egg og bacon all the time. Spiser aldri bacon og sjelden egg.
nellie sa for siden:
Synes ikke det er så innmari rart at folk tror det før de har undersøkt og lest litt.. Er jo så mange som skryter av at de kan spise egg og bacon med god samvittighet når de forteller om kuren, så ser ikke helt at det er noe mysterium:p
Cherry sa for siden:
Om de undersøker litt så finner de også fort ut at det ikke er den eneste frokostmaten :p.Også egg og bacon...som er såååå stygt:rolleyes:
nellie sa for siden:
Er nok et symptom av at ingen gidder lese bøkene før de setter i gang.
Kollen sa for siden:
Hehe jeg har lest bøker osv og VET at dette er ikke det eneste alternativet,det var for og illustrere hvor "fed up" jeg var av den type mat.Klarer ikke egg lengre heller.Da skal det være bra kamuflert smak.
Både fløte,rømme osv gir meg en litt sick feeling.
Manina sa for siden:
For ordens skyld: Man kan godt være i ketose på generell lavkarbo, også. Her brukes nok begrepene veldig upresist. Ketolysekuren har ikke på noen måte "patent" på ketose. Det er mengden karbohydrater som gjør om man eventuelt går inn i ketose, eller ut av det.
Dersom noen ikke synes ketolysekuren er så effektivt som mer generell lavkarbo, hva man nå mener med det, så kan det kanskje være på grunn av hva slags type mat man spiser. Kanskje reagerer man negativt på soya og/eller melkeprodukter, men ikke mer enn at det påvirker vektnedgang, f.eks. Dersom vedkommende da går over på en mer generell lavkarbo, og da også kanskje med mer karber, vil han/hun da kunne spise friere, og ha mindre behov for nettopp de produktene som ikke tåles så godt.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.