< Tilbake til oversikten

Redd for at kunstig søtning stopper vektnedgangen min. Help anyone?

#1

chikelu420 sa for siden:

Har fått med meg at mange av dere har erfaring med at kunstig søtning stopper vektnedgangen. Jeg er innmari glad i te, drikker mellom 1 og 2 kopper hver dag.:rolleyes: Tilsetter søtning tilsvarende to suketter. Bruker natreen nå (tom for splenda).

Er dette en mengde søtning som kan stoppe min vektnedgang? Er litt bekymret for nettopp det. Spiser/drikker ikke noe annet søtt. Kun en sjelden gang jeg lager meg litt krem med bringebær eller sjokolademousse av krem. Da tilsetter jeg litt søtning. Aldri ellers.


#2

kjegro sa for siden:

Tror nok ikke så lite skal ha noe å si. 1-2 kopper er ikke mye..:)


#3

LCHF4life sa for siden:

Har vondt for å tro at dette skal ha noe å si. Selv drikker jeg 1-3 liter te hver dag, med ca 5 suketter (natreen) pr liter og tikker fremdeles ned jevnt og trutt. Dessuten påvirker ikke søtstoffene i natreen blodsukkeret ditt ;)


#4

nellie sa for siden:

Tror ikke det er noe poeng i å gå rundt og være redd for dette når du ikke har sett noen tegn på at det er tilfelle engang.. Er forskjell på 3-4 suketter og å spise mengder, hver dag.


#5

meretely sa for siden:

Jeg bruker Natreen, opp mot 8 suketter hver dag, og det har ikke hatt noen betydning for meg....


#6

ada-emilie sa for siden:

natreen er kalorifritt. Tror sukkeralkoholer er verre i forhold til det du spør om fordi det er forskjell på folk hvor mye de tar opp av energien i disse sukkeralkoholproduktene.


#7

chikelu420 sa for siden:

Tusen takk for svar alle sammen:) Høres ut som om jeg har lite å bekymre meg for. Er bare litt urolig for disse partystopperne som det snakkes mye om her inne. :o


#8

herregud sa for siden:

Jeg har tygd masse nikotintyggegummi med Xylitol og sorbitol i snart et år, og det har ikke hatt noen innvirkning på min vektgang. Men nå spiser jeg veldig lite karb ellers (10-20g), så det kan jo hende at det hadde hatt større betydning hvis søtstoffene hadde kommet i tillegg til et høyere karbnivå. Det er jo den totale summen av det som påvirker insulinproduksjonen som betyr noe...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.