< Tilbake til oversikten

Eggesalat

#1

meretely sa for siden:

Denne eggesalaten er god på ketolysebrød til frokost eller lunsj:

4 egg, hardkokt og finsnittet (jeg bruker eggdeleren, på langs og så på tvers)
1 mellomstor purre, også finsnittet
1 pose majones (eller lag selv, hvis du har tid..)
litt salt (husk at majonesen er saltet)
pepper etter smak
1-2 ss fløte
Fløten er for å mykne salaten litt opp hvis den blir tykk.

Salaten er best etter noen timer i kjøleskapet.

Legg så mye du får plass til på skiva og nyt !!


#2

Camz sa for siden:

Jeg spiser den samme, men tilsetter også litt bogskinke :) Mmmmmm:D


#3

meretely sa for siden:

Oh yess, men jeg legger den oppå skinka.... Godt på salami også....


#4

Konkelimonke sa for siden:

...tilsett nokre reker i salaten og du har herlig egge-rekesalat!!! :)


#5

Televimsen sa for siden:

Min vri er med et saltblad, baconskive og Kalkun naturell skive :-)


#6

Hette sa for siden:

Eg tar den litt lengre og tilsetter
kokt blomkål, graddost, bogskinke litt sitron og litt sennep...
Blir ein fin grillsalat uten skinka, og eit fint måltid med skinka!


#7

dorthelie sa for siden:

Hvor mange karber inneholder denne sånn ca?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.