< Tilbake til oversikten

Sjokoladesaus som stivner på isen

#1

Huldr sa for siden:

Sånn at det blir sånne tynne sjokoladeflak ... det er godt, det! :sikle:

Dette er vel ikke akkurat en oppskrift, men et lite tips i alle fall ;)

I stedet for den kunstige på flaske med masse sukker og transfett og sånt som jo hverken kan brukes på lavkarbo eller er særlig bra på andre kosthold heller, så smelter jeg litt Cocosa forsiktig i en kjele og har noen ruter mørk sjokolade oppi der. Jeg bruker Freia Premium, men det går sikkert an å bruke sukkerfri også, eller kanskje også 85%, smaken mildnes jo av isen. Hjemmelagd lavkarbois åv kårs! :rulleøyne

Hell varm saus over kald is og la stivne litt - nam nam :D



#3

wevi sa for siden:

Jeg lagde også sånn saus, men brukte meierismør istedet for cocsa. Må helt klart prøve cocosa, men jeg liker godt den litt salte smaken som kommer fra smøret. ;) Jeg har bare den cocsaen med mye kokkossmak. Er det den du har brukt?


#4

Huldr sa for siden:

Jeg har prøvd begge, men liker best å bruke steke-Cocosaen, den uten smak.

Sikkert godt med smør, men blir kanskje litt annerledes konsistens?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.