Skal til Lofoten ei veke på telttur, og vi får berre middag, resten må vi halde sjølv. Eg reikner på det sterkaste med at vi skal innom ein butikk. Så tar gjerne imot tips til kva eg kan kjøpe, og tilberede på bål. Eg er heilt ny i dette, så eg slit jo med å lage mat heime og eg har ikkje lyst å øydelegge turen med å ete masse karbohydrat.
Sjekka dei frysetørka posene som heiter "real turmat", men dei hadde så mykje karbohydrat i seg at det var over maxdosen min pr dag.
Fekk tips om å bake knekkebrød sjølve, det skal eg gjere. Kanskje kjøpe skinkeost eller noko som held seg. Korleis er rugsprø å ete når ein er på lavkarbo?
Kor lenge held Lena Beatrice sine tekaker? Eg elskar dem så eg eter jo opp ein porsjon pr dag, dei får ikkje tid til å bli gamle hos meg.
Nannah knekkebrød,søk på det.. Smaker godt ogholder seg lenge. Ellers er spekepølser fin tur mat, masse protein og fett. Avokado er godt,men lite protein. Tunfisk på boks, men da må du ha fett til.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.