< Tilbake til oversikten

Pesto- og mozarellafylt kyllingfilet (med bilder)

#1

Makronella sa for siden:


Det har vært stille her noen dager nå - jeg har stort sett flydd fra selskap til selskap og blitt servert mat i dagevis nå føles det som, men i dag er jeg back in buisness med å skulle lage mat selv.

Fikk røsket med meg noen kyllingfileter fra butikken i dag -og tenkte de måtte bli litt sprekere så på fjøla før oppstart lå følgende.

[CENTER] [/CENTER]

Kyllingfilet
pesto
mozarello
tomat

Kyllingfiletene fikk den vanlige lille kuttet som gjør at det blir en lomme i de. Deretter et godt strøk med pesto, en skive mozarello og en liten tomatskive. Jeg har valgt å ikke surre bacon rundt som jeg ofte gjør med fylt kjøtt, og en stund lurte jeg på om jeg måtte finne frem rull-nålen og sy, men fikset lukkingen tilslutt med litt lange tannstikker.

[CENTER]
[/CENTER]

Filetene får en runde på grillen -bruker svak varme og serveres med foccacia og en enkel tomatsalat
[CENTER]
[/CENTER]


#2

Bonitta sa for siden:

Det så kjempegodt ut!
Synes det er topp når det kommer bilder til oppskriftene :)


#3

Benzo sa for siden:

Er det lavkarbo foccacia du har der? :myser:


#4

Ravna sa for siden:

Nå står foccaciaen i ovnen og vi gleder oss vilt, er det noe jeg har savna så er det foccacia :D
Kyllingen er klar også, så dette kommer til å bli en fantastisk lørdagskveld :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.