< Tilbake til oversikten

Min kyllinggryte, veldig god

#1

NinaPina sa for siden:

en halv(eller evt hel) grillet kylling
brokkoli
fersk sjampinjong

"Plukk" kyllingen, altså ta kjøttet av beinet, i biter.
Legg oppi en ildfast form, brokkoli og sopp oppå.

sausen lages som følger:
1 pk kremfløte
en boks kavli baconost(evt skinkeost)
Røres godt og helles over ildfastformen.
masse ost over.

stekes i 15-20 min, 175-200 gr.


#2

Eva85 sa for siden:

Mmm.. det hørtes godt ut! :-D


#3

Jorkla sa for siden:

Kjære vakre deg!!!

Den var HELT nydelig.. -men gud så mektig... hehe

Redda fredagskosen min ihvertfall, trengte ikke mat etter den der og er egentlig ikke sulten enda.. :-D

God Helg:D


#4

NinaPina sa for siden:

hehe, hørtes bra ut!
Ja den er veldig mektig, men guuuud så god :)
Den sitter i magen en stund ja ;)


#5

Jorkla sa for siden:

Denne gryta er verdt å bumpe.. Etter at jeg prøvde den har jeg "ekspandert" litt..

Dropp broccoli, tilsett stekt fersk champinjong, rødløk, hvitløk, finhakket chili og paprika..

Tusen tusen takk for oppskrift NinaPina.. :D:D:D:D

Sitat fra kjæresten istad : "Skal slutte å lage mat jeg, dette er det BESTE jeg har spist på leeeeenge":p


#6

frøken sa for siden:

mmmm, detta må prøvast :)


#7

malleleo sa for siden:

denne skal jeg prøve en dag:) hørtes kjempegodt ut!


#8

Lille34 sa for siden:

Så fort jeg får kjøpt en tube baconost, skal denne prøves ut hjemme hos meg også:D


#9

Ursula89 sa for siden:

Hurra! jeg tror jeg nettopp fant ut hva jeg skal ha til middag..

Men det går greit å droppe soppen håper jeg..? Spiser ikke utedassmat jeg .:S


#10

Oakley sa for siden:

Tusen takk! Denne skal prøves i dag..


#11

Ursula89 sa for siden:

Jeg brukte skinkeost og det gav fryktelig mye smak.. litt vel mye egentlig..
Tenker det blir noe lignende med baconost..

Er det andre oster man kan bruke istedet, kanskje?


#12

Ursula89 sa for siden:

er det forresten noen som veit hvor mye karbs det er i denne?


#13

Sanney sa for siden:

oi, denne var god! jeg brukte to kyllingfileer jeg forstekte istedenfor, og brukte mindre baconost og fløte.. men kjempegodt. mer grønnsaker i neste gang dog.. best av alt, paprikaen holdt seg sprø, den ble ikke gummi ! (liker ikke sopp, så ble paprika istedenfor)


#14

Ethewia sa for siden:

Laga denne i kveld. Den var veldig god, og veldig mektig. Tror jeg kommer til å ta litt mindre baconost neste gang, og mer grønnsaker. Men suuper middag. :)

Forresten, er det pga fettet at den er så mektig? Den inneholder jo en del av det liksom. Eller er det andre grunner til at noe metter mer enn noe annet?


#15

tamanda sa for siden:

nam! den skal jeg prøve å lage en dag! :-)


#16

Lettliva sa for siden:

jeg er ny her i forumet (men har sniklest lenge) - men må bare si at dette er min favorittoppskrift !
Denne har virkelig blitt en slager her i huset (også for de som ikke går på lavkarbo - for det er vist bare jeg som gjør)

jeg har i brokkoli, blomkål og løk i tillegg til kyllingen.

Anbefales virkelig på det sterkeste!


#17

otika sa for siden:

Å denne skal jeg prøve til middag i morra :)


#18

Spich sa for siden:

Jeg lagde denne nå, og gud bedre - det er noe av det beste jeg har smakt! Helt nydelig!!!
Tuuusen takk for denne oppskriften! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.