Siden din "filosofi" er Ketolyse (Boka til Torkild Andersen) går jeg ut ifra at du har lest det som står der.
I starten er det smart å veie og rekne litt, hvis du ikke bruker de oppskriftene som står i boka.
Som nybegynner er det mange feller å gå i :)
Lykke til
Mvh Grovsnus
Jeg har faktisk aldri regnet ut protein/fett, osv.
Det er sikkert veldig fy.... vel, var en uke hvor jeg veide ALT jeg spiste av mat og førte det inn på diett.no, bare for å sjekke hvor mye karbo og fett jeg fikk i meg (ja, vet det ikke viser riktige tall, men sånn ca.)
Men ikke det at sa meg så mye :) har uansett klart meg fint, tror jeg...
Hei
De fleste trenger ikke måle og veie maten og ikke å regne på innhold av KH/Fett/Protein/kalorier.
Men butter det imot og vekttapet uteblir over tid, tross man mener man gjør alt rett, kan det være en god ide å benytte "næringskalkulatorer" der man legger inn alt man spiser ofr å se på sammensetningen. Det gir noen ganger overraskelser.
Men altså med et jevnt vekttap, kan man nøye seg med å nyte den gode maten :D
Lykke til
Torkil
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.