Linfrøknekk sa for siden:
Her er den fantastiske oppskriften:ja:
100 g mørk Cloetta sjokolade (du må ikke bruke den, men jeg synes den er best)
100 g Creme Fraiche
300 g Tyrkisk yoghurt
4-5 ss Splenda (jeg slumper, kan godt hende jeg tar litt mer.)
2 ss kakaopulver av god kvalitet
1 klype havsalt
1 knivsodd vaniljeessens (eller frøene fra en halv vaniljestang)
Fremgangsmåte:
Smelt sjokoladen i vannbad. Rør hele tiden så den smelter jevnt.
I mellomtiden har du crème fraîche i en medium bolle (helst med helletut).
I en annen bolle, visp sammen splenda, kakaopulver og salt til det ikke er noen klumper.
Når sjokoladen har smeltet, visp den inn i crème fraîchen.
Visp splendablandingen inn i sjokoladekremen. Ha i vanilje og yoghurt. Bland det godt sammen.
Da er den klar til å helles i iskremmaskin:D
Du kan også sette den i fryseren, men husk da og røre ca hver halve time.
GOD FORNØYELSE:hungry: