< Tilbake til oversikten

Madeleines sjokoladefantasi-iskrem!

#1

Linfrøknekk sa for siden:

Her er den fantastiske oppskriften:ja:

100 g mørk Cloetta sjokolade (du må ikke bruke den, men jeg synes den er best)
100 g Creme Fraiche
300 g Tyrkisk yoghurt
4-5 ss Splenda (jeg slumper, kan godt hende jeg tar litt mer.)
2 ss kakaopulver av god kvalitet
1 klype havsalt
1 knivsodd vaniljeessens (eller frøene fra en halv vaniljestang)

Fremgangsmåte:

Smelt sjokoladen i vannbad. Rør hele tiden så den smelter jevnt.

I mellomtiden har du crème fraîche i en medium bolle (helst med helletut).

I en annen bolle, visp sammen splenda, kakaopulver og salt til det ikke er noen klumper.

Når sjokoladen har smeltet, visp den inn i crème fraîchen.

Visp splendablandingen inn i sjokoladekremen. Ha i vanilje og yoghurt. Bland det godt sammen.

Da er den klar til å helles i iskremmaskin:D
Du kan også sette den i fryseren, men husk da og røre ca hver halve time.

GOD FORNØYELSE:hungry:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.