Jeg lager Nannahs gode vafler med følgende endring;
6egg
1pk 200g kremost naturell (philadelphia)
2ts bakepulver
1 1/2 ss splenda
6 ts fiberhusk
kanel eller kardemomme
Fungerer kjempegodt :D :lol:
Min framgangsmåte er:
Bland fiberhusk med kremost og lar dette ligge og temperere seg mens jeg pisker eggene til nesten ferdig eggedosis.
Tilsetter så splenda i eggene og pisker videre til eggedosis
Tilsetter så kremost-fiberhusk-blandingen og rører til det er minimalt med små klumper, og til slutt tilsettes bakepulver.
Stek vaflene
Hvis jeg ønsker å oppbevare vaflene til neste dag (eller lenger), pakker jeg dem inn i et kjøkkenhandle som legges i en brødpose i kjøleskapet.
Er fortsatt gode flere dager etter steking forutsatt at det er noen igjen ;)
Takk begge to!
Har fiberhusk i hus, så kan selvsagt bruke det. Tenkte bare ikke over det der og da. Merkelig hvordan man kommer på at selvfølgelig kan det brukes ETTER at noen ANDRE har foreslått det ;-)
Grotingeling: De vaflene der skal jeg prøve meg på tenkte jeg. Har tilfeldigvis kremost i mengder i kjøleskapet nå :-)
NAM! Lagde disse ikveld. Ble ca 2 g karb per plate.. Nyydelige!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.