< Tilbake til oversikten

Vafler uten JBKM?

#1

Idamor sa for siden:

Er på leting etter en god vaffeloppskrift uten JBKM. Tenkte jeg skulle lage vafler i kveld, har det meste her bortsett fra JBKM.

Noen som kan hjelp? De fleste oppskrifter jeg har funnet inneholder nemlig det.
Jeg har både ketolyse bakemiksen og atkins sin bakemiks.


#2

Kitt sa for siden:

Du MÅ nok ikke ha JBKM. Har du Fiberhusk? Kan sikkert bruke det også, eller litt ekstra bakemiks!


#3

grotingeling sa for siden:

Jeg lager Nannahs gode vafler med følgende endring;
6egg
1pk 200g kremost naturell (philadelphia)
2ts bakepulver
1 1/2 ss splenda
6 ts fiberhusk
kanel eller kardemomme

Fungerer kjempegodt :D :lol:

Min framgangsmåte er:
Bland fiberhusk med kremost og lar dette ligge og temperere seg mens jeg pisker eggene til nesten ferdig eggedosis.
Tilsetter så splenda i eggene og pisker videre til eggedosis
Tilsetter så kremost-fiberhusk-blandingen og rører til det er minimalt med små klumper, og til slutt tilsettes bakepulver.
Stek vaflene

Hvis jeg ønsker å oppbevare vaflene til neste dag (eller lenger), pakker jeg dem inn i et kjøkkenhandle som legges i en brødpose i kjøleskapet.
Er fortsatt gode flere dager etter steking forutsatt at det er noen igjen ;)


#4

Idamor sa for siden:

Takk begge to!
Har fiberhusk i hus, så kan selvsagt bruke det. Tenkte bare ikke over det der og da. Merkelig hvordan man kommer på at selvfølgelig kan det brukes ETTER at noen ANDRE har foreslått det ;-)

Grotingeling: De vaflene der skal jeg prøve meg på tenkte jeg. Har tilfeldigvis kremost i mengder i kjøleskapet nå :-)


#5

Bonitta sa for siden:

Jeg lager vafler av egg,fløte, rømme, smeltet smør, pofiber, litt søtning og fiberhusk.
Tar alt på slump og vaflene er kjempegode (synes ungene også).


#6

xhegex sa for siden:

NAM! Lagde disse ikveld. Ble ca 2 g karb per plate.. Nyydelige!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.