50+eller 25+? Jeg har foreløbig tatt av nesten 13 kilo, og skal nå over på skaldeman, men vet ikke helt hva jeg skal velge. Har ca 30 kg igjen. og lurer på kanskje 25 + er det rette.
Og hva spiser dere på en typisk dag?
Til frokost spiser jeg omelett av 2 egg og 2 ss. fløte stekt med mye smør og 3 striper bacon.
Middag kjøtt stekt i steikovn med bernaisesaus, stekte grønnsaker og kålsalat.
eller fisk i folie med smør, rømme og ratatouie
kvelds kokt egg, oliven, avokado, eggsalat og litt Brie.
Av og til en smoodie av blåbær, egg og litt fløte.
Jeg anbefaler deg å prøve 50+ i 3mnd, og da ikke avvike noe. Da kommer fettforbreningen skikkelig igang-----husk at bare litt for mye protein/grønnsaker ol nedsetter kroppens villighet til å brenne fett.
Det samme om du trener for hardt/mye: da oppfatter kroppen det som om det er "farlige tider", og slukker fett-bålet.
Og du kan faktisk ikke proppe i deg med fett heller; skal kroppen brenne opp overskuddet, må det faktisk ikke for mye inn hver dag.
Mitt poeng;
om du spiser slik Skaldeman skriver i boken sin om GINoll 50+, så blir du så mett av maten, at du ikke orker å spise serlig mye.
Kan ikke si at jeg følger Skaldeman, (mer generell lav-karbo) men har lest to av bøkene hans.
Min mening : Det letteste er å velge 25+
Da det er tillatt med mer karbohydrater og man har mere slingringsmonn når det gjelder å komponere matretter.
Den eneste store forskjellen, som jeg forstår Skaldeman, er at man går ned i vekt saktere med 25+ enn med 50+. (Vel det og mengden karbohydrater tillatt)
Tilslutt så er det opp til deg hva som blir viktigst; enten å gå ned kjapt med 50+ eller gå ned sakte men med mer variasjon i matveien.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.