
Sivensvans sa for siden:
Hva tror dere om denne, folkens? Fant oppskriften i "Glad i mat"-magasinet som man får på ICA. Jeg har ikke forsøkt den, men DET skal jeg virkelig gjøre. Ser ut som en enkel og god oppskrift, spør du meg - noe jeg har lett etter;)
Dette trenger du:
2 modne mangoer (600-700g)
1-2 ss flytende honning
1-2 sitroner - saft og finrevet skall
4-5 dl kremfløte
Mangoskiver til pynt
Slik gjør du:
- Skrell og kutt mango i terninger. Ha det sammen med honning, sitronsaft og skall i en foodprosessor og kjør til en fin purè.
- Stivpisk fløten og vend inn mango-pureèn.
- Hell blandingen i en lav metallform (evt ildfast form), dekk med plastfilm og la det stå i fryseren i 3-5 timer.
- Rør kraftig med en gaffel når blandingen begynner å fryse. Gjenta denne prosessen hvert 20. minutt (tre eller fire ganger).
- Server iskremen i små boller pyntet med mangoskiver.
Si fra om du prøver deg på oppskriften og hva du synes! Jeg skal kjøpe mango i morgen, den dag!;)